Josseduvet.blogg.se

Cry With Me Tonight? And I Can Cry With You Tomorrow Night?

Om jag bara kunde.

Publicerad 2012-02-27 18:51:49 i Allmänt

Om jag bara kunde få flytta hem igen. Jag trivs inte här, jag saknar familjen! Jag gråter dag som natt. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill flytta hem kan soc bara inte fatta det någon gång eller?
Dom fattar vell att jag inte vill bo hos någon annan familj och att jag vill bo hos min egnna familj.<3

Killarna som blev valda!<3

Publicerad 2012-02-22 11:16:38 i Allmänt

Ville Olsson!
En sjukt söt grabb, du är sjukt snäll och rolig! Men känner dig knappt heller haha!;)
Menmen, du är iaf sjukt söt/snygg♥♥♥♥ Loveu!


Kasper Gustavsson!
Du är en sjukt snäll och söt grabb, som är sjukt bra på att åka skidor har jag sätt på dina video klipp på Facebook! Du är snygg, haha du är rolig att skriva med! Haha men känner dig inte så jätte bra, men vill lära känna bättre(som vän);) ♥♥♥♥ Loveu!


Janke Westling!
Du är en SJUKT snygg och söt grabb men jag känner dig inte alls bra. Eller jag känner dig ionte alls haha!:P Menmen.... Du verkar vara shysst och så ! Finns inte så mycket att skriva om någon man inte känner:S Menmen..♥♥♥♥ Loveu!

Tjejerna som blev valda! <3

Publicerad 2012-02-22 11:07:09 i Allmänt


Emma Enkvist Persson!
Du är en underbar person, jag älskar dig hjärtat! Du finns alltid där för mig när jag behöver prata! Då är det alltid du som ställer upp för mig, tack gumman, tack för att du finns hos mig. Loveu finaste! Du är en stor saknad, när jag kommer till Norrtälje måste vi bara ses asså!! Puss bekbe loveu!♥♥♥♥ Du å jag mot världen finaste!:*

Fannie Danneker!
Jag känner dig typ inte, men du är en sjukt söt och snygg chey!:) Som jag gärna vill lära känna bättre. Du verkar shysst och rollig! :) Hihi finns inte så mycket att skriva eftersom att jag inte känner dig typ:P Men du är underbar!;) Loveu♥♥♥♥♥

Jessica Brandt!
Du är som en syster för mig, jag älskar dig i nöd och lust! Du gör mig stark gumman, du är så sjukt underbar! Tack för att du finns i mitt hjärta och för att jag får älska dig! Du e så SÖT min söto. Jag älskar dig min sockertop. Du är så obeskrivligt vacker bejbe!♥♥♥♥ Loveu!


Chillar!!:D

Publicerad 2012-02-21 19:38:12 i Allmänt

Jag saknar dig, Caroline Väre. Utan dig så skulle jag inte vart här just nu! Jag älskar dig så obeskrivligt mycket!
Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig!!!! Vi ses snart igen bejbe jag lovar dig. Utan dig så är är jag tom, utan dig så är jag blek. Du är så fruktansvärt söt min flicka. Du är underbar. Vår underbara helg började så sjukt bra, men den slutade sjukt dåligt! En helg vi aldrig kommer glömma! Förlåt, förlåt för att jag tog hit dig, så att helgen blev såhär ! Förlåt mig snälla gumman. Jag ÄLSKAR DIG glöm ALDRIG det bejbe!:*♥

Sorry, men har inte hunnit blogga på några dagar=Fullt upp asså!;)

Publicerad 2012-02-12 21:04:31 i Allmänt


TjenaTjena bloggen!
Sorry, för att jag inte har bloggat på 6 dagar! Men nu kommer det ett liten inlägg igen så som min dag har sett ut.
Idag så har jag ridit lite en till två timmar kanske, sen så har jag suttit vid datan och sen kl 18.00 så var jag på kalas hos Rolans och Ulla-Britts kompisar och fikat och lite sånt!(: Men nu så sitter jag äntligen här hemma med min fina och underbarste vän datan! Min fina och underbaraste vän datan heter Pär-Åke!:D Haha nej jag bara skojar lite grann. Men nu ska jag vell antagligen hoppa in i en varm och skön dusch!!!!:)) Thihi puss å kram på er mina underbara vänner!♥

Tråkar.

Publicerad 2012-02-06 20:23:54 i Allmänt












Fyfan vad tråkigt jag har....

Första dagen i nya skolan.

Publicerad 2012-02-06 16:20:07 i Allmänt


Hejhej!
Min dag har varit både upp och ner.
Jag vaknade och klädde på mig och sminkade mig sen åkte jag till skolan första dagen i skolan. Jag var på lektionerna osv. Och alla värkade jätte snälla och trevliga!:) Min nya skola heter skogstorps skolan! Jag trivdes i den nya klassen och skolan. Lärarna var snälla osv. Men sen kom det ett sms av mitt ex att han gjorde slut och jag bara kände hur det rann tårar och jag sprang in på toaletten för att sen torka bort dom. Sen så tänkte jag bara skit samma jag kan inte göra något åt det..♥

Fuck the life!

Publicerad 2012-02-03 19:24:59 i Allmänt


HejHej!
Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Jag är så fruktansvärt röksugen!!!!
Menmen.. Om inte mina foster föräldrar köper ut cigg åt mig så tänker fan inte jag äta mat som dom vill att jag ska göra, och jag tänker fan inte gå till skolan!
Jag bryr mig fan inte om något längre jag har ändå så förlorat allt!
Jag har förlorat min familj, mina vänner, hela mitt liv!
Så vad har jag igentligen kvar att leva för? Jag har ingenting att leva för, det är inte direkt så att jag lever för skolan! Jag önskar fan bara att jag kunde få försvinna från marken jag vill bara känna känslan att komma upp till himlen.. Om jag bara kunde det så skulle jag inte vara så jävla stressad, deppig osv hela tiden! Då skulle jag bara få vara ifred utan en massa prebloem! SNÄLLA hjälp mig härifrån jag vill upp till det blåa! Snälla nån hjälp mig härifrån!:'( Annars fixar jag det själv.

Min dag.

Publicerad 2012-02-02 17:41:51 i Allmänt


HejHej!
Nu så ska jag berätta hur min dag har sätt ut.
Det börrjade med att jag vaknade. Jag gick ut och rökte sen gick jag tillbaka in till mitt rum och sminkade mig, sen satte jag på mig kläderna. När jag var klar med det så gick jag och åt frukost. Sen så åkte jag och min foster mamma ner till stan och köpte fika och åkte till hennes dotter och vi fikade där en stund. Efter vi hade fikat så åkte vi ner till banken och gjorde ett ID-kort till mig och sen åkte vi till aptoeket och köpte lite saker, och efter det köpte vi en ny mascara osv. Och nu efter en lång dag sitter jag här framför datan och latar mig!;)

Saknade vänner.

Publicerad 2012-02-02 16:39:16 i Allmänt


HejHej! Just nu så sitter jag på mitt rum och tänker på mina saknade vänner. Nu ska bara veta hur mycket jag saknar er. Jag hoppas på att ni kommer och hälsar på mig någon dag här i Eskilstuna!
Och jag glömde att tacka för att ni har ställt upp för mig och för att ni alltid finns där för mig när jag behöver er som mest! Jag finns även för er dag som natt. Hör gärna av er så att vi inte tappar kontakten. Jag börjar i en ny skola på måndag och jag är jätte nervös:O Tänk om lixom alla i min nya klass är skit taskiga eller något:S Menmen.... Man får ju bara hoppas på det bäst som jag nu då gör hihi:) Jag älskar er alla! Jag kommer vara inne på facebook och blogen väldigt ofta så då är det bara att ni hör av er här eller så kan ni ju alltid ringa eller smsa eftersom att jag alltid tar med mig min mobil, vart jag än går! haha:) Men nu så ska jag gå och äta middag med mina foster föräldrar kramar och pussar till er alla!:) Hejdå!

Om

Min profilbild

Josefin

Jag sitter på ett behandlingshem. Man kan aldrig fly från sig själv, för den man är/va gjorde/gör kommer folk alltid att minnas. Jag har svår deprision. Och älskar min familj.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela